Vedovner og design

Interiørdesigner Nina Svean forteller om mulighetene.

Peis på hytta, i leiligheten eller i huset- peis er veldig aktuelt og er en flott kilde til kos og varme, sier interiørdesigner Nina Svean. Det er utrolig mange fasonger og stiler å velge mellom, så det er mange valg som må tas, fortsetter designeren fra Sveandesign.

Skap din egen stil

Med alle valgene som finnes, kan man i dag få en peis etter sin egen smak. Videre kan du også lage ditt eget unike utrykk på peisen. – Du kan designe omrammingen på peisen selv, du kan bruke fliser i mange varianter og male dem i ønsket farge. Eller du kan velge å kle den i et metall, som kobber eller stål, påpeker interiørdesigneren som har egen butikk i Larvik. Hun legger til at man må huske å velge materialer som tåler varme og er brannhemmende.

Bruk tid på prosessen

Peiser kan fås i helt ulike stiler, fra minimalistiske til utsmykkede varianter. –En peis er et møbel som du har i mange år, bruk derfor god tid på å velge, råder Nina. Videre tipser hun at det er lurt å ta kontakt med fagfolk, slik at man kan få en peis som er tilpasset rommet hvor den skal være.

Finish på peis designet av Nina.

Legg til en kommentar

Kommentarer

Skrevet av Redaksjonen