Hett med utepeis

Utepeis er et hett objekt å ha i hagen. Kjedene melder at de utvider sortimentene sine etter stor etterspørsel fra forbrukerne. Stadig flere ønsker en utepeis som også kan brukes til matlagning.

– Vi ser at flere ønsker å redusere forskjellen mellom inne- og utemiljø når det kommer til valg av utepeis, forteller Nordpeis.
– Det er en trend for å flytte interiøret ut, og stadig flere ønsker å ha en velstelt og hage.

Et utvalg utepeiser

  • Roma Garden fra Nordpeis. Med brennkammer i delikat, lys thermotte, grillrist og med optimal innsynshøyde ligger alt til rette for en hyggelig opplevelse. Roma Garden har en praktisk og dekorativ vednisje. Utepeisen er produsert i lettbetong og er enkel å montere.

Pizza på peisen

– Noe av det fine med utepeiser er at de kan brukes til mer enn å gi  varme. Det klinger godt når man både kan lage pizza og beholde sommervarmen lengre, forteller Ildstedet.

Flere av utepeisene kan nå leveres med grillrist. Også bålpanner har blitt svært populære. Ifølge Sindre Baardson i Varmefag ønsker forbrukerne i større grad utepeiser som har flere funksjoner.

– Vi ser at flere investerer mer i utearealene sine. Mange ønsker også muligheten til å lage mat. Det går ikke bare i pølsegrilling, men også mer avanserte matretter. I tillegg er det selvfølgelig veldig viktig at man har mulighet til å sitte ute når det begynner å bli kjølig, sier Baardson.

Legg til en kommentar

Kommentarer

Skrevet av Wask