Pitapizza på bål

Pitapizza på bål

Dette blir raskt en klassiker og går Grandiosaen en høy gang. Og hvorfor ikke bytte ut tacoen en sjelden fredag?

Dette trenger du:

  • Pitabrød av god kvalitet
  • Hvitløksolje
  • Revet ost
  • Parmaskinke
  • Squash
  • Chalotteløk
  • Koriander
  • Chevre

Fremgangsmåte:

Du trenger pitabrød av god kvalitet. Drypp litt hviltøksolje over det hele, sammen med et tynt lag revet ost. Legg på parmaskinke, squash, skivet chalotteløk og en liten neve koriander. Og; chevre. Små biter av denne hvite geiteåpenbaringen vil få smaksløkene til å eksplodere. På forhånd har du plassert en ildfast form, kakeform eller kjele i glørne. Legg din lille pizza oppi og dekk til med et egnet lokk. To-tre minutter, og vips – så har du din personlige pita-pizza.

Savner du taco, så er dette er god erstatning: Smør rømme og salsa på pitabrødet. Dekk til med ost og så taco-kjøttdeig på toppen. Tacofredagen vil aldri bli det samme.

Legg til en kommentar

Kommentarer

Written by Redaksjonen